Yoga Healing BY FRANCIS

Bedrijfs Yoga

Zie je de burn-out en RSI klachten toenemen in jouw organisatie? Hebben je medewerkers aan het eind van de dag geen energie meer? Dit kun je voorkomen!

Yoga, meditatie en ademhalingsoefeningen helpen bij het voorkomen en verlichten van deze klachten. Het vermindert stress, versterkt je polsen, verbetert de houding waardoor rug- en nekklachten verminderen,  verhoogt concentratie en creativiteit, waardoor burn-out klachten voorkomen en genezen kunnen worden.

Yoga met vriendinnen

Yoga zorgt dat je medewerkers fysieke en mentaal sterker worden. Dit levert voor jouw organisatie ook veel voordelen op:

  • De algehele werksfeer binnen teams en organisaties verbetert.
  • Minder ziekteverzuim.
  • Werknemers werken efficiënter en productiever
  • Er wordt beter samengewerkt en gecommuniceerd
  • Werkt preventief bij neiging tot depressie, burn-out, RSI klachten, rug- en nekklachten
  • Draagt bij aan het herstel bij burn-out
  • Is makkelijk te organiseren en vraagt weinig investering

Yoga-lessen op locatie of buiten.

De yoga-lessen worden afgestemd op jouw wensen en behoeften en die van je werknemers. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek kunnen we de mogelijkheden bespreken. Ik denk graag met je mee.

Op kantoor kunnen yoga-lessen georganiseerd worden in een aparte ruimte, of anders buiten kantoor in een inspirerende ruimte. In het voorjaar en zomer kunnen de lessen ook buiten gegeven worden.

Privé yoga

Een privé yogales wordt helemaal afgestemd op jouw wensen en behoeften en je krijgt de volledige aandacht. Ieder lichaam is anders en heeft andere behoeften.
 

Duo Yoga

Een yogales samen met je partner, vriendin of zus. Samen heerlijk ontspannen. Heel leuk om te doen en een fantastisch cadeau om te geven. 
 

Bedrijfs yoga

Yoga helpt voor meer productiviteit onder het personeel. Wij bieden trajecten en workshops aan speciaal voor bedrijven. Neem contact op voor meer informatie.