Yoga Healing BY FRANCIS

Pijn en stressvrij

Onverklaarbare pijn en stress gaan vaak samen. Francis geeft heerlijke ontspannen en energetische massages. Hiermee reset het lichaam zich en wordt het zelfherstellend vermogen van het lichaam aangesproken.

Echter gaan we ook opzoek naar de bron van jouw pijn en stress en geef ik je inzichten en tools. Dit doe ik door yogatherapie, reiki en ademhaling. 

Na een losse sessie van 60 minuten. Kan je kiezen om voor een traject van 5 sessies te gaan.

Losse sessie 60 minuten: 70,-

Traject van 5 x 60 minuten: 320,-

Let op! De pijn moet eerst medisch gediagnotiseerd zijn zodat ik jou veilig kan behandelen.

 

 

Hoe werkt reiki?

Reiki-behandelingen duren meestal ongeveer 90 minuten. Tijdens de behandeling van de patiënt ligt op een massagetafel, volledig gekleed. De ​ behandelaar plaatst zachtjes de handen met de handpalmen naar beneden op of net boven het lichaam van de patiënt op specifieke locaties, zoals eerst met de patiënt uitvoerig wordt besproken. Een reiki beoefenaar gebruikt een reeks van 12 tot 15 verschillende handposities. De tijdsduur dat de beoefenaar de handen gebruikt in elke positie, wordt bepaald door de energiestroom door de handen op elke locatie waar dat nodig is. Er is geen druk, massage of manipulatie. De klant ervaart energie sensaties zoals warmte, tintelingen of een pulserend gevoel waar de beoefenaar de handen heeft geplaatst. De meeste mensen voelen zich erg ontspannen en rustig en vallen soms in slaap tijdens de behandeling.

Wat doet reiki met je?

Iedereen kan de voordelen van reiki ervaren. Reiki kan ondersteunen bij diverse stressgerelateerde klachten zoals hoofdpijn, spierpijn en slapeloosheid. Daarnaast brengt een reiki behandeling een gevoel van emotioneel evenwicht en balans op momenten dat het leven intens, heel druk of uitdagend is. Reiki stimuleert het zelfgenezend vermogen van je lichaam;

  • Ontgiften van het lichaam
  • Helpt om pijn te verlichten
  • De energie van reiki kan duidelijk maken wat voor jou nodig is om weer in balans te komen
  • Mooie inzichten en inspiratie voor je dagelijkse leven
  • Verhoging en van geestelijke gesteldheid
  • Opruimen van emotionele blokkades
  • Algehele balanceren
  • Diepe ontspanning

Reiki

Reiki is hands-on natuurlijke genezing met behulp van de universele levensenergie. De term komt uit de Japanse woorden “rei”, wat betekent universeel en “ki,” wat betekent vitale levenskracht energie die door alle levende dingen stroomt.

Massage

Massage stimuleert de bloedsomloop en het afvoeren van
afvalstoffen. Het is een rug/nek of een full body massage op de tafel waarbij
tevens olie wordt gebruikt die je helpt om beter te ontspannen.

Segment massage

Segmentmassage is een diepe weefselmassage en een holistische vorm van lichaamswerk waarbij we werken op verschillende lagen van het lichaam om spanningsklachten en chronische stress los te laten.