Yoga Healing BY FRANCIS

Massages

Transformatie begint vaak met goed voor jezelf zorgen. De eeste stap is dan ook ontspanning en opladen. Ik geef verschillende soorten massages!

  • 5 x massage van 60 minuten: 350,- 
  • 30 minuten 40,-
  • 60 minuten 75,-
  • 75 minuten 85,-

Extra bij te boeken:

  • orthomoluculair voedingsadvies.
  • voedingstoffen en supplementen
  • essentiele oliee5

Segmentmassage

Segmentmassage is een diepe weefselmassage en een holistische vorm van lichaamswerk waarbij we werken op verschillende lagen van het lichaam om spanningsklachten en chronische stress los te laten. Om spanning in de diepere lagen van het spierweefsel te verlichten, oefenen we stevige druk uit, soms met gebruik van ellebogen of knokkels.

Deep Tissue helpt je een groter bewegingsbereik te krijgen, stress te verlichten en je lichaamshouding te verbeteren. Naarmate je fysieke (en dus emotionele) stress vrijkomt, begint je lichaam soepeler en energieker te voelen.

Aromatherapie massage

Een aromatherapie massage is een heel ontspannende massage waar iedereen van kan genieten. Deze massagevorm is bij uitstek een heerlijk verwenmoment voor jezelf. Bij een aromatherapie massage wordt er gemasseerd met een natuurlijke basisolie waaraan zuivere etherische oliën zijn toegevoegd.

Holistische ontspannings massage

In tegenstelling tot sportmassages, waarbij voornamelijk gefocust wordt op het lichaam, is een holistische massage gericht op zowel het lichaam als de geest. Het woord ‘holisme’ of ‘holistisch’ komt van het Griekse woord ‘holos’, en betekent het geheel.
De massage werkt via je fysieke lichaam door op je emotionele, mentale en spirituele lichaam. Al deze lagen zijn met elkaar verbonden, hebben invloed op elkaar en maken jou als persoon.

Reiki

Reiki is hands-on natuurlijke genezing met behulp van de universele levensenergie. De term komt uit de Japanse woorden “rei”, wat betekent universeel en “ki,” wat betekent vitale levenskracht energie die door alle levende dingen stroomt.

Massage

Massage stimuleert de bloedsomloop en het afvoeren van
afvalstoffen. Het is een rug/nek of een full body massage op de tafel waarbij
tevens olie wordt gebruikt die je helpt om beter te ontspannen.

Segment massage

Segmentmassage is een diepe weefselmassage en een holistische vorm van lichaamswerk waarbij we werken op verschillende lagen van het lichaam om spanningsklachten en chronische stress los te laten.