Yoga Healing BY FRANCIS

Hormoon Yoga

Als hormoonspecialist weet ik als geen ander hoe belangrijk het is dat je hormonen in balans zijn. Ten eerst zal je evenwichtiger zijn en minder last hebben stemmings-wisselingen. Ten tweede zal je gemakkelijker op gewicht komen en zullen lichamelijke ongemakken afnemen.

Hormoon Yoga

Je hormonen breng je in balans door de juiste voeding, stress te verminderen en toxische stoffen zoveel mogelijk te vermijden. Maar wist je dat er een yogavorm bestaat die de hormonen ook weer in balans brengen? Door de juiste ademhaling met bepaalde bewegingen stimuleer je de juiste energiestroom naar een specifieke hormoonklier. Alles is energie dus ook de energie in je lichaam. In yoga noemen we zit prana energie. Soms is de energie geblokkeerd door stress, levensstijl of verkeerde overtuigingen. Gewone yoga kan al heel veel veranderen, maar hormoonyoga is echt gericht op de hormoonklieren
en zal je boost aan energie geven. Ook de aromatherapie die wordt toegepast tijdens de les zal de hormonen extra stimuleren om in balans te komen.

Workshop

Van hormoonyoga kun je veel leren door deel te nemen aan de workshop:
 
Vrijdag 17 mei. 19.30-21.00.
Prijs: 35,- direct aanmelden
 
Locatie: Krachtwereld, Sikkelstraat 3, Dordrecht
 
Let op; Niet voor zwangere vrouwen, longproblemen, vrouwen met hormoon-gevoelige borstkanker, vrouwen met vergevorderde endometriose of myone

Pranayama

Massage stimuleert de bloedsomloop en het afvoeren van
afvalstoffen. Het is een rug/nek of een full body massage op de tafel waarbij
tevens olie wordt gebruikt die je helpt om beter te ontspannen.

Chakra's in balans

Segmentmassage is een diepe weefselmassage en een holistische vorm van lichaamswerk waarbij we werken op verschillende lagen van het lichaam om spanningsklachten en chronische stress los te laten.