Yoga Healing BY FRANCIS

Healings

Het helen van psychosomatische klachten met behulp van universele energie, dat is eigenlijk wat een healing is. Healing is iets wat je heel goed bij jezelf kunt toepassen. Als je leert hoe je de energie kunt voelen, of weet waar je klacht op een bepaald niveau zit, kun je er makkelijk zelf mee aan de gang. Probeer maar eens je handen op een plek te leggen waar je bijvoorbeeld pijn hebt. Je zult merken dat dat heel prettig aanvoelt; de betreffende plek kan warm aan gaan voelen, je handen kunnen warm aan voelen, of juist koud. Probeer, als je hiermee oefent, niet na te denken bij wat je doet. Je intuïtie zal aangeven waar je je handen plaatst, en hoe lang dat nodig is. De energie gaat naar de plek waar het het meeste nodig is op dat moment.

Massage

Massage stimuleert de bloedsomloop en het afvoeren van afvalstoffen. Het is een rug/nek of een full body massage op de tafel waarbij tevens olie wordt gebruikt die je helpt om beter te ontspannen.

Reiki

Reiki is hands-on natuurlijke genezing met behulp van de universele levensenergie. De term komt uit de Japanse woorden “rei”, wat betekent universeel en “ki,” wat betekent vitale levens kracht energie die door alle
levende dingen stroomt.

Yoga Therapie

Wanneer je pijn hebt of niet lekker in je vel zit, kunnen yogaposities je laten voelen hoe je vanbinnen beweegt. Ze helpen je om te openen in plaats van te verkrampen en je eigen pure kracht weer terug te vinden.

Voeding-Afvallen

Wil je graag wat afvallen en weet je niet precies wat je fout doet met je voeding? Dan nemen we jouw voedingspatroon onder de loop. Met adviezen en recepten ga je aan de slag om je voedingspatroon aan te passen.