Yoga Healing BY FRANCIS

Chakra workshop

De workshop Chakra’s gaat over de zeven chakra’s van het menselijk lichaam. Tijdens deze workshop maak je een reis door de chakra’s en leer je hoe je jouw chakra’s in balans brengt.

De zeven belangrijkste chakra’s lopen langs je wervelkolom tot aan je kruin. De chakra’s (Sanskriet voor ‘wiel’) kun je vergelijken met een soort energiebronnen. Bij iedere chakra horen andere klanken, kleuren, emoties, yoga houdingen, voedsel, deugden en ga zo maar door. De zeven chakra’s kun je op allerlei verschillende manieren ervaren en beleven.

De zeven chakra's

Soms is een chakra uit balans of geblokkeerd en kan het lichamelijke en mentale ongemakken veroorzaken. Door de chakra’s energetische weer in balans te krijgen, zal jij als mens sneller ontwikkelen.

Eerste Chakra, wortelchakra
Het wortelchakra gaat over het zich thuis voelen en aanwezig zijn in situaties en in het hier en nu.

Tweede Chakra, sacraal chakra. 
Dit chakra staat voor het uiten van emoties en seksualiteit

Derde Chakra, navelchakra
Dit chakra gaat over zelfvertrouwen en verbondenheid met anderen.

Vierde Chakra, hartchakra
Dit chakra is de energiebron voor liefde.

Vijfde Chakra, keelchakra
Dit chakra bepaalt je vermogen on jezelf goed uit te drukken, letterlijk maar ook creatief.

Zesde Chakra, voorhoofdchakra of het derde oog
Dit chakra is de verbinding met de geestelijke wereld en intuïtieve kennis.

Zevende Chakra,kruinchakra
Een geopend kruinchakra veroorzaakt een gevoel van diepe vrede en harmonie.

Hoe gaat het in z’n werk?

In de 2 uur durende bijeenkomst leer je bewuster met je adem omgaan. Er is een combinatie van praktische technieken en het plaatsen van deze oefeningen in een theoretisch kader. We bespreken in vogelvlucht begrippen als kosha, prana, pranayama en de isselwerking tussen adem en je lichamelijk-emotionele staat van welzijn. Er is genoeg tijd om met het
geleerde aan de slag te gaan.
 
We werken hier aan de basis. Deze basis kan je meenemen je dagelijkse leven in en natuurlijk naar je volgende yogales.
Deze workshop is waardevol en legt de basis voor een eigen pranayama practice en zorgt voor verdieping van je yoga practice. Iedereen is welkom.

Privé yoga

Een privé yogales wordt helemaal afgestemd op jouw wensen en behoeften en je krijgt de volledige aandacht. Ieder lichaam is anders en heeft andere behoeften.
 

Duo Yoga

Een yogales samen met je partner, vriendin of zus. Samen heerlijk ontspannen. Heel leuk om te doen en een fantastisch cadeau om te geven. 
 

Bedrijfs yoga

Yoga helpt voor meer productiviteit onder het personeel. Wij bieden trajecten en workshops aan speciaal voor bedrijven. Neem contact op voor meer informatie.