Yoga Healing BY FRANCIS

Yoga met vriendinnen

Terwijl jullie samen yoga doen, versterken jullie onbewust jullie emotionele en fysieke band. Yoga is namelijk echt een rustmomentje: een moment om te ontspannen en alles even los te laten. Doordat jullie elkaar vertrouwen, open zijn met elkaar en gefocust zijn versterkt dat de emotionele band.

Yoga met vriendinnen

Door yoga-oefeningen uit te voeren met vriendinnen breng je meer tijd met elkaar door en trek je meer naar elkaar toe. Het helpt jullie bij het verbeteren van ontspanning en flexibiliteit. Deze yoga oefeningen zijn makkelijk en fijn om samen uit te voeren. Terwijl jullie samen yoga doen, versterken jullie onbewust jullie emotionele en fysieke band. Yoga met vriendinnen is namelijk echt een rustmomentje: een moment om te ontspannen en alles even los te laten. Doordat jullie elkaar vertrouwen, open zijn met elkaar en gefocust zijn versterkt dat de emotionele band.

 

Samen oefeningen
uitvoeren.

Bij yoga met vriendinnen voer je de verschillende Yoga oefeningen of houdingen (Asana’s) gezamenlijk met je vriendinnen uit. Zo kun je houdingen uitvoeren waarbij je elkaar moet ondersteunen, of kun je elkaar op verschillende manieren versterken. Je helpt elkaar bijvoorbeeld om nog meer uit een houding te kunnen halen.

Ook kun je gebruik maken van verschillende massage oefeningen. Op deze manier leer je elkaar te respecteren en zul je de onderlinge band stimuleren.

Privé yoga

Een privé yogales wordt helemaal afgestemd op jouw wensen en behoeften en je krijgt de volledige aandacht. Ieder lichaam is anders en heeft andere behoeften.
 

Duo Yoga

Een yogales samen met je partner, vriendin of zus. Samen heerlijk ontspannen. Heel leuk om te doen en een fantastisch cadeau om te geven. 
 

Bedrijfs yoga

Yoga helpt voor meer productiviteit onder het personeel. Wij bieden trajecten en workshops aan speciaal voor bedrijven. Neem contact op voor meer informatie.