Yoga Healing BY FRANCIS

Sprituele groei en yoga

Yoga en spiritualiteit gaan goed samen. Yoga is namelijk meer dan alleen de asana’s (houdingen).  Zo is er een wereld aan yogafilosofie, chakra’s, kosha’s, pranayama en het hindoesime. Al deze tools kunnen je helpen te groeien als mens maar ook je leven invullen geven zoals jij het wilt. The law of attraction.

Yoga

Yoga helpt niet alleen soepel te worden maar laat ook jouw prana (levensenergie) vrijerlijker stromen. Waardoor je lekkerder in je vel komt te zitten. Tevens helpt het je energetisch in balans te komen want je chakra’s worden ook meegenomen in elke houding. Wat fijn als je weet hoe dit proces precies werkt, zodat je het op jezelf kan toepassen.

Hoe werkt het?

Het traject spirituele groei begint met het inzichtelijk krijgen waar de disbalans zit en wat de lichamelijk en mentale situatie zijn op het moment. Samen creëren we een programma op maat. Zodat ik jou meer verdieping ga geven achter het verhaal van de yoga.

 
Wanneer je pijn hebt of niet lekker in je vel zit, kunnen yogaposities je laten voelen hoe je van binnen beweegt. Ze helpen je om te openen in plaats van te verkrampen en je eigen pure kracht weer terug te vinden. Je mag je ervaringen van het moment delen, verder hoef je niet veel te praten. De focus is op de ervaring van je lichaam en het luisteren naar mijn verhaal.

Privé yoga

Een privé yogales wordt helemaal afgestemd op jouw wensen en behoeften en je krijgt de volledige aandacht. Ieder lichaam is anders en heeft andere behoeften.
 

Duo Yoga

Een yogales samen met je partner, vriendin of zus. Samen heerlijk ontspannen. Heel leuk om te doen en een fantastisch cadeau om te geven. 
 

Bedrijfs yoga

Yoga helpt voor meer productiviteit onder het personeel. Wij bieden trajecten en workshops aan speciaal voor bedrijven. Neem contact op voor meer informatie.