Yoga Healing BY FRANCIS

De sleutel naar innerlijke vrijheid.

Betreed het pad naar innerlijke vrijheid!

Ben je klaar om een reis te maken naar een diepere verbinding met jezelf? Stap dan in en ontdek de kracht van de 7 chakra’s met onze inspirerende online- cursus!

Met de wijsheid van de 7 chakra’s als jouw kompas, nodigen we je uit om dichter bij je ware zelf te komen. Ontdek de subtiele energieën die in jou stromen en leer hoe je ze kunt balanceren en optimaliseren voor een leven vol harmonie en vreugde.

Of je nu een therapeut, yogadocent of coach bent, deze cursus biedt jou waardevolle tools om jezelf verder te ontwikkelen en anderen te begeleiden op hun eigen reis naar zelfontdekking.

Begin vandaag nog aan deze prachtige reis en open de deuren naar een leven vol innerlijke vrijheid en vervulling. Veel plezier op dit bijzondere avontuur!online

 

 

 

Balanceren van de 7 hoofd chakra's

Yoga helpt niet alleen soepel te worden maar laat ook jouw prana (levensenergie) vrijerlijker stromen. Waardoor je lekkerder in je vel komt te zitten. Tevens helpt het je energetisch in balans te komen want je chakra’s worden ook meegenomen in elke houding. Wat fijn als je weet hoe dit proces precies werkt, zodat je het op jezelf kan toepassen.

Hoe werkt het?

Het traject spirituele groei begint met het inzichtelijk krijgen waar de disbalans zit en wat de lichamelijk en mentale situatie zijn op het moment. Samen creëren we een programma op maat. Zodat ik jou meer verdieping ga geven achter het verhaal van de yoga.

 
Wanneer je pijn hebt of niet lekker in je vel zit, kunnen yogaposities je laten voelen hoe je van binnen beweegt. Ze helpen je om te openen in plaats van te verkrampen en je eigen pure kracht weer terug te vinden. Je mag je ervaringen van het moment delen, verder hoef je niet veel te praten. De focus is op de ervaring van je lichaam en het luisteren naar mijn verhaal.
 
http://<iframe src=”https://www.paypro.nl/belcher/112349?van=” frameborder=”0″ scrolling=”no” width=”600″ height=”380″></iframe>
 
 
 
 
 
 

Privé yoga

Een privé yogales wordt helemaal afgestemd op jouw wensen en behoeften en je krijgt de volledige aandacht. Ieder lichaam is anders en heeft andere behoeften.
 

Duo Yoga

Een yogales samen met je partner, vriendin of zus. Samen heerlijk ontspannen. Heel leuk om te doen en een fantastisch cadeau om te geven. 
 

Bedrijfs yoga

Yoga helpt voor meer productiviteit onder het personeel. Wij bieden trajecten en workshops aan speciaal voor bedrijven. Neem contact op voor meer informatie.