Yoga Healing BY FRANCIS

Privé Yoga

Een privé yogales wordt helemaal afgestemd op jouw wensen en behoeften en je krijgt de volledige aandacht. Ieder lichaam is anders en heeft andere behoeften. Ik denk graag met je mee hoe we een privé yogales op maat kunnen samenstellen. Een privéles kan op ieder niveau, intensiteit en in elke vorm gegeven worden. Daarnaast kunnen meditatie en ademhalingsoefeningen een onderdeel zijn van de les of kunnen als aparte les gegeven worden.

Privé yoga

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je een privéles wilt volgen. Misschien vind je het spannend om met een groepsles mee te doen of wil je yoga beoefenen waar en wanneer jou het uitkomt. Wil je beginnen met yoga, maar weet je niet goed hoe? Of misschien wil je een bepaalde houding onder de knie krijgen? Met een privéles krijg je in ieder geval alle aandacht en krijg je een les die op jouw lichaam, wensen en behoeften is samengesteld.

Wil je graag yoga aan huis of bij mij in de studio op een moment dat het jou uitkomt? Boek dan een traject van privé yoga traject.

Waarom privé
yoga?

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je een privéles zou willen volgen. Misschien vindt je het spannend om met een groepsles mee te doen of wil je yoga beoefenen waar en wanneer jou het uitkomt. Wil je beginnen met yoga, maar weet je niet goed hoe? Of misschien wil je een bepaalde houding onder de knie krijgen. Wat jouw reden ook is, bij Yoga Healing by Francis ben je aan het juiste adres.

Privé yoga

Een privé yogales wordt helemaal afgestemd op jouw wensen en behoeften en je krijgt de volledige aandacht. Ieder lichaam is anders en heeft andere behoeften.
 

Duo Yoga

Een yogales samen met je partner, vriendin of zus. Samen heerlijk ontspannen. Heel leuk om te doen en een fantastisch cadeau om te geven. 
 

Bedrijfs yoga

Yoga helpt voor meer productiviteit onder het personeel. Wij bieden trajecten en workshops aan speciaal voor bedrijven. Neem contact op voor meer informatie.