Yoga Healing BY FRANCIS

Dance through the chakra's

Je helemaal vrij voelen.

Dat gun ik elke vrouw. Vrij van belemmerende overtuigingen. Vrij van kritiek naar jezelf, vrij in je lichaam, vrij om te zijn wie je in wezen bent. Vrij van schaamte, vrij van jezelf klein houden. Vrij om te doen wat je wilt, vrij om lief te hebben. Vrij om ten volste te kunnen genieten van de mooie dingen in het leven.

Ik heb jaren stress gehad omdat ik mij niet vrij voelde. Door belemmerde overtuigingen, aanpassingsgedrag en gebrek aan kunde om mijzelf te uiten, voor mijzelf op te komen. Yoga, dans en de reis langs de chakra’s hebben mij een vrijer mens gemaakt. En dat wens ik jou ook.

Let me be your inspiration to set you free. 🙏🏻❤️

Datum/tijd: zo 15 okt.,  14.00-16.00

Prijs: 35,- 

Locatie: Happy on The Move, waterkeringweg 26, sliedrecht.

Mocht je na deze workshop besluiten om voor de cursus ‘De reis langs de Chakra’s’, te gaan. Krijg je deze workshop cadeau en krijg je 35,- korting op de cursus.

 

 

Wat gaan we doen?

Na een korte introductie over de 7 chakra’s gaan we per chakra dansen met de juiste intentie. De energie van de chakra wordt aangewakkert en de heling kan beginnen.

Deze introductie workshop is een voorproefje op de cursus De reis langs de chakra’s.

6 wekelijkse cursus

Hoe gaat het in z’n werk?

In de 2 uur durende bijeenkomst leer je bewuster met je lichaam en prana-energie omgaan. Door het inzetten van de juiste intentie, afflimatie, mantra en beweging worden de chakra’s in balans gebracht.
 

Privé yoga

Een privé yogales wordt helemaal afgestemd op jouw wensen en behoeften en je krijgt de volledige aandacht. Ieder lichaam is anders en heeft andere behoeften.
 

Duo Yoga

Een yogales samen met je partner, vriendin of zus. Samen heerlijk ontspannen. Heel leuk om te doen en een fantastisch cadeau om te geven. 
 

Bedrijfs yoga

Yoga helpt voor meer productiviteit onder het personeel. Wij bieden trajecten en workshops aan speciaal voor bedrijven. Neem contact op voor meer informatie.