Yoga Healing BY FRANCIS

Pranayama workshop

Life starts and ends with a breath!
 
Adem je nu oppervlakkig en onbewust? Je adem weerspiegelt hoe het met je gaat. Leer je adem (nog) bewuster te ervaren, voelen, sturen én – most important – respecteren voor meer focus, helderheid en veerkracht in je dagelijks leven.
 
Deze workshop is voor hen die hun kwaliteit van ademen willen verbeteren met behulp van de eeuwenoude yoga-technieken.

Waarom zou je dit willen?

Omdat je je snel opgejaagd en gestrest voelt en je dat wilt aanpakken. In deze workshop gaan we focussen op de zogenaamde Pranayama kosha, het energie-lichaam wat direct in verbinding staat met ons emotionele welzijn.
 
Wie regelmatig blootgesteld is aan stress of niet voldoende kan minder goed gaan ademen, waardoor ontspannen (en zelfs slapen) steeds lastiger gaat.

Hoe gaat het in z’n werk?

In de 2 uur durende bijeenkomst leer je bewuster met je adem omgaan. Er is een combinatie van praktische technieken en het plaatsen van deze oefeningen in een theoretisch kader. We bespreken in vogelvlucht begrippen als kosha, prana, pranayama en de isselwerking tussen adem en je lichamelijk-emotionele staat van welzijn. Er is genoeg tijd om met het
geleerde aan de slag te gaan.
 
We werken hier aan de basis. Deze basis kan je meenemen je dagelijkse leven in en natuurlijk naar je volgende yogales.
Deze workshop is waardevol en legt de basis voor een eigen pranayama practice en zorgt voor verdieping van je yoga practice. Iedereen is welkom.

Privé yoga

Een privé yogales wordt helemaal afgestemd op jouw wensen en behoeften en je krijgt de volledige aandacht. Ieder lichaam is anders en heeft andere behoeften.
 

Duo Yoga

Een yogales samen met je partner, vriendin of zus. Samen heerlijk ontspannen. Heel leuk om te doen en een fantastisch cadeau om te geven. 
 

Bedrijfs yoga

Yoga helpt voor meer productiviteit onder het personeel. Wij bieden trajecten en workshops aan speciaal voor bedrijven. Neem contact op voor meer informatie.