Yoga Healing BY FRANCIS

Trajecten

Soms heb je het gevoel dat je vastloopt. Je weet niet goed welke (levens)keuzes je moet maken, piekert continu en weet niet wat te doen om weer helder te gaan zien. Je voelt je lichamelijk, emotioneel, mentaal en/of energetisch uit balans. Je hebt begeleiding nodig, iemand die je aan de hand neemt in een traject waarin je uiteindelijk jouw eigen weg weer vindt. Lees snel meer over onze diverse trajecten.

Slank en gezond

Transformatie begint vaak met goed voor jezelf zorgen. De eeste stap is dan ook gezonder leven. Maar hoe doe je dat met al die verleidingen en vaste patronen? Francis geeft tips rond gezonde voeding en hoe je op de juiste manier traint.

Pijn en stressvrij

Onverklaarbare pijn en stress gaan vaak samen. We gaan opzoek naar de bron van jouw pijn en stress en geef ik je inzichten en tools om het lichaam te resetten en zelfherstellend vermogen van het lichaam aan te spreken.

Spirituele groei

Yoga en spiritualiteit gaan goed samen. Yoga is namelijk meer dan alleen de asana’s (houdingen).  Zo is er een wereld aan yogafilosofie, chakra’s, kosha’s, pranayama en het hindoesime. Al deze tools kunnen je helpen te groeien als mens maar ook je leven invullen geven zoals jij het wilt.

Trauma healing

Eigenlijk hebben we allemaal kleine trauma’s in ons lichaam opgeslagen. Samskara’s noemen we dit in de yoga. Het lichaam is super intelligent en onthoudt alles en slaat daarom trauma soms op in bepaalde gebieden van ons lichaam. Dit kan pijn of stijheid veroorzaken.