Yoga Healing BY FRANCIS

Retraits

We leven steeds meer volgens onze agenda en spontaniteit in ons leven is soms ver te zoeken. Met een Yogaretreat plan je tijd voor jezelf vrij om lekker aan jezelf te kunnen werken. Tijdens een retreat kun je de dagelijkse stress even helemaal achter je laten en focus je volledig op je eigen mentale en fysieke gezondheid.

Tijdens een Yogaretreat ben je totaal gericht op verdieping van jezelf en je practice. Doordat je met een groep gelijkgestemden bent, kun je van andere mensen leren om die verdieping beter te vinden.

Ook voel je je in een groep Yogi’s vaak snel veilig. Je hoeft je niet te schamen en iedereen zal begripvol zijn voor de obstakels die tijdens je verdieping naar boven kunnen komen.

Retrait Spanje

Dompel onder in de rust van de natuur in het Parque Natural van Andalusië. Gelegen tussen de Middellandse Zee en de Atlantische Oceaan, herbergt dit dynamische gebied unieke planten en dieren en heeft het een licht tropisch microklimaat. Als deelnemer kun je ’s morgens yoga doen, serene wandelpaden verkennen, afkoelen in een van de vijf buitenzwembaden met uitzicht op de Sierra, lokale gerechten proeven en heerlijk slapen in luxe accommodaties met de stilte van de bergen om je heen.

 

Retrait Nederland

Het is niet gek als je je eerste Yogaretreat een beetje spannend vindt. Het kan best als een stap aanvoelen om de knoop door te hakken en het gewoon te doen! Speciaal daarvoor is deze retrait in Nederland. Als dat bevalt kun je daarna altijd langer weg gaan of een verdere bestemming uitkiezen.