Yoga Healing BY FRANCIS

Over mij

Mijn roeping is liefde delen en daarmee mensen helen. De afgelopen jaren heb ik een schat aan ervaring opgedaan als yoga docent en holistisch therapeut. Ik vind het super om mensen weer in verbinding met zichzelf te brengen. Ik heb zulke mooie resultaten gezien en dit wil ik delen met de wereld. Jouw lichaam is een wonder en ik breng je weer daarmee in contact en leer jou over het  zelfherstellend vermogen. 
Door mijn positiviteit en enthousiasme, weet ik je te motiveren aan je lichamelijke en mentale gezondheid te werken.
 
Naast Yoga Healing heb ik sinds 2010  de sportclub Vitaal Outdoor, waar ik bootcamp en personal trainingen verzorg. Hieruit is mijn fascinate van het menselijk lichaam ontstaan. Al snel merkte ik dat er naast inspanning ook behoefte was aan ontspanning en mentale groei. Zodat jij ook krachtige stappen mag gaan zetten naar een gezonder lichaam en een leven met meer zelfliefde. 

Vaak komen mensen bij mij voor een personal training traject. Er is duidelijk beweging nodig, een shift naar een gezonder lichaam en persoonlijke groei. Krachttraining kan daarbij helpen. Als er naast krachtraining ook andere therapieën nodig zijn, worden deze in overleg toegepast.

Francis is heel kundig in het begeleiden transformatie. Dit is vaak nodig hebben om verder te kunnen groeien als je even vast komt te staan in je leven. Of om te hertellen van fysieke- en stressgerelateerde klachten als;

 • Rugpijn
 • Burn-out
 • Hoofdpijn
 • Schouder en nekpijn
 • Pijnlijke spieren
 • Blokkades in bewegelijkheid
 • Hyperventilatie
 • Verslavingen

Door een verandering in mindset, ademhaling houding en gezondheid zal er een transformatie plaatsvinden op het gebied van zelfontwikkeling en spirituele groei. Zowel privé als op zakelijk vlak kan dit een juiste richting geven. Zodat ook jij je missie gaat leven. De therapie die ik inzet is helemaal persoonlijk en kan voor iedereen anders zijn. Naast personal training boek je ook transformatie bij door de volgende tools in te zetten.

 • Energetisch massage
 • Ademhalingstherapie
 • Personal training
 • Workout
 • Gezonde voeding
 • Geconcentreerde voedingstoffen
 • Yogatherapie
 • Stemwerk
 • Councelling

Het resultaat is pijnvrij en helder voor ogen welke kant je moet opgaan om de beste versie van jezelf te worden.